Image by Prophsee Journals

Hur går det till?

Uppstartssamtal

Vi börjar alltid med ett uppstartssamtal där vi får lära känna varandra, pratar om upplägg samt ämnen som vill lyftas och gör någon övning för att starta igång tankeprocessen. Det görs en enklare kartläggning av coachingbehov och coachen presenterar ett förslag. Vi pratar även om hur coaching går till och vad man som klient kan förvänta sig. 

Uppstartssamtalet är gratis för nya klienter!

Sessioner

Vi träffas antingen digitalt (via Teams) eller face to face om så önskas. 

Sessionerna är ca 1 timme/tillfälle.

Priser:

3 sessioner - 1800 kr

6 sessioner - 3000 kr

Uppföljningssamtal

Ett tag efter coachingens avslut har vi ett kortare samtal för att reflektera och följa upp resultatet av våra sessioner. En fin chans att komma tillbaka igen på banan om man har kört i diket eller ändra riktning om det är så det känns. Uppföljningssamtalet är gratis.

 
20210331_163902 (2).jpg

Om mig

Mitt namn är Jannie Gabrielsson och jag är utbildad beteendevetare och diplomerad samtalscoach (ICF). Jag bor i Boden, Norrbotten, tillsammans med min familj och älskar när livet är härligt, enkelt och utvecklande!

 

Jag brinner för personlig utveckling och för att stötta människor till att leva sitt liv lite mer som de själva vill. Jag har ett stort intresse för ämnet "hälsa", och allt vad det ordet innehåller och innebär.

 

Kanske är det just det intresset som lett mig in på coachingens bana, då hälsa för mig är någonting ytterst personligt och unikt. 

Jag hoppas innerligt att vi syns och att vi tillsammans får prata om livets härligheter och utmaningar!

/Jannie