BLOOMING WELLNESS
----  Self Care inifrån och ut

Hej! Vad kul att du har hittat hit. Blooming Wellness är ett företag som ser till helheten och där ditt välmående är i fokus. 

Jag som driver företaget heter Jannie Gabrielsson. Jag är utbildad beteendevetare samt diplomerad Spa-terapeut och friskvårdsmassör. Behandlingar och naturlig hudvård ligger mig varmt om hjärtat och är något jag njuter av att kunna erbjuda mina kunder. Området "Hälsa & välmående" är något som jag älskar att lära mig mer om och utvecklas inom. Jag ser på hälsa utifrån ett holistiskt perspektiv där många olika delar i våran livsstil påverkar hur vi mår. Min målsättning är att, genom tjänsterna jag erbjuder, få dig att må ännu lite bättre. 

Blooming Wellness är ett företag där du kan ta hand om dig själv inifrån och ut. Jag vill, med hjälp av behandlingar och samtal, ge människor en stund av välmående, klarhet och lugn. Jag erbjuder hälsofrämjande produkter och naturlig hudvård som gör gott på insidan, utsidan och även för miljön. Jag vill uppmärksamma dig om att kropp, sinne och själ hör ihop och att det går att känna stor skillnad med små förändringar i sin vardag.

 

 

Alla förtjänar att ta hand och sig själva och skapa en lite härligare vardag - Hoppas vi ses!

/Jannie

Image by Stephanie Harvey
Bild Jannie.jpg